onsdag 11 januari 2012

Allas vår senior Skarsgård

Är det inte dags för Stellan Skarsgård att ställa skorna på hyllan (läs: småynglarna i påsarna). Denna kommentar snodde jag av min yngsta. Hennes spontana reaktion mot att en nära släkting fortfarande vid (snart) 46-års ålder ska ha fler barn. Han fixar ju inte riktigt att känslomässigt sörja för de han redan har - 4 st.

Nåja, tillbaka till Skarsgård. Han skiljer sig från sin första fru, som han redan har 6 barn med och skaffar sig en betydligt yngre -35-åring och påbörjar en ny kull med henne. Han, själv, är 60 år. De har redan en 3-åring.

Jag förstår väl att frun, som fortfarande är ung och inga barn har, vill ha barn, men tänker de på att när deras två är i tonåren är Stellan 70+. Förhoppningsvis har han hälsan kvar och orkar.

Vad vill jag ha sagt? Jo, om en kvinna skaffar sig barn (om det för henne är möjligt) vid hans ålder eller t o m "bara" vid 50, skulle omvärlden reagera. Men när en man sprider sin outtröttliga säd vid den ålder är det ingen som reagerar. Det blir bara glada gratulationer. Lustigt. Skillnad?

Djupare än så blir det inte.

1 kommentar:

Mamma sa...

Eller hur????
Den där minstingen (ca 180 cm) är inte dum...